U vraagt Wim Regelt, uw BBQ! de Bruiloft! het Feest! het Jubileum! het Moment! echt alles!

Maatwerk

Wij geloven in de kracht van een persoonlijk gesprek als start van een succesvolle samenwerking. Met de grootste zorg werken we een offerte uit, volledig op maat gemaakt naar uw wens.

Creatief

Voor elk thema het juiste meubilair en aankleding. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende concepten. Wij regelen de inrichting en decoratie bij u op locatie. Wij denken graag mee!

Transparantie

 Eerlijk duurt het langst. Wij staan u met raad en daad bij van begin tot eind. Met goede afspraken bewaken we samen uw budget. Bij ons geen verrassingen.
Alleen maar genieten!

Kwaliteit

Ons eten en drinken is van een hoogwaardige kwaliteit met zorg en passie bereid. Heerlijke hapjes, lunches, diners, buffetten en stoere BBQ’S. Daag ons uit, we realiseren het met plezier voor u

Entertainment!

U kunt bij ons alle bekende en minder bekende Nederlandse artiesten boeken. Daarnaast verzorgen wij ook de
boekingen van zangers, zangeressen, coverbands, akoestische muziek, kid’s entertainment, dj’s, sprekers & presentatoren, drive in shows, themafeesten, animatie acts, noem maar op.

De allerleukste Pubquiz!

Pubquiz on Tour is de leukste pubquiz op een door jou gekozen locatie. Op jullie bedrijf, een restaurant of bijvoorbeeld in de plaatselijke kroeg. We doen dit vol enthousiasme voor bedrijven, instellingen, verenigingen en horeca. En dat allemaal #coronaproof!

Mailen mag,

maar bellen is veel leuker!

+31 649875407